La Ciudad Inmortal

UN GOVERN SEGREGACIONISTA POPULAR PARÀSIT DE ZAPATERO

bloc

El portaveu del Bloc, Quico Fernández, fa una valoració molt crítica de l’inici del curs polític: “ Hem començat com acabàrem en juliol. Per una banda les obres del pla Zapatero, algunes d’elles ridícules i amb poc impacte en el paro, i per altra les postures patètiques del govern segregacionista popular. La delegació del govern continua requerint l’anul.lació dels plens fora de la casa consistorial i alguns membres del govern amenacen de reubicar l’Ajuntament mentre Castelló i el PP callen. Segurament es tracta de crispar i de buscar l’enfrontament per a ocultar la incapacitat del pitjor govern que ha tingut esta ciutat durant el període democràtic “

Com a exemple de la pèsima gestió de l’equip dirigit per Castelló, el regidor del Bloc explica les preguntes plantejades pel seu grup al Ple ordinari i buit de contingut celebrat el passat dijous: “ Encara que sabíem les respostes, presentàrem tres qüestions per donar l’oportunitat al govern municipal d’explicar-se, ja que només hi havia un punt en l’ordre del dia. Sembla que en agost també descansen, com la resta dels mesos. En primer lloc es va posar de manifest el fracàs de la política de vivenda; han sigut incapaços d’iniciar una sola vivenda protegida en sòl municipal, ni tan sols les que fa més de dos anys va projectar la SAG al Port de Sagunt.

Si parlem de les infrastructures educatives el panorama és dessolador. Han passat més de dos anys de legislatura i més d’un del pacte segregacionista popular i els que organitzaven les manifestacions no han posat ni una sola rajola en el col.legi nº10 del Port ni molt menys de l’IES Jaume I. Ni tan sols saben quan començaran les obres, mentre centenars de xiquets i xiquetes continuen en barracons.

El tecer exemple és el de la gestió de les platges. Si acceptem que la màxima prioritat és la seguretat dels banyistes i dels propis socorristes, la gestió de la regidora mereix una reprovació. Algunes platges de la ciutat no han disposat d’embarcació de socorrisme durant setmanes, cosa que he comprovat personalment i que m’han confirmat alguns dels magnífics professionals que hi treballen. Esta circumstàcia  és especialment greu i la regidora no va donar explicacions clares, quan la dotació teòrica són dos zodiacs i dos motos aquàtiques, a banda d’una embarcació per a la policia que no sempre està operativa.”

Conclou el portaveu valencianista: “Estos exemples i molts més, quan s’ha passat l’equador de la legislatura i més d’un any de pacte vergonyant, demostren que este govern que patix Sagunt és incapaç de gestionar i de fer progressar la ciutat i de millorar el benestar dels seus veïns.  L’únic que fan és provocar i crispar amb eixides de to  segregacionistes per emmascarar el fracàs del seu projecte i la paràlisi de l’expedient de segregació. I per si fóra poc només viuen, com paràsits a sou, de les obres del pla estatal de Zapatero, una autèntica paradoxa”

Grup Municipal Bloc Sagunt.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: