La Ciudad Inmortal

EL GOVERN SEGREGACIONISTA POPULAR CONTINUA DESTRUINT EL MUNICIPI.

Quico-Fernández-webSi la setmana passada el govern municipal anunciava la divisió del departament  d’Activitats en la línia de crear dos realitats administratives independents per a satisfer les reclamacions segregacionistes que els donen de menjar, ara comença el departament de Joventut.

Este dilluns l’oficina de la Casa de la Joventut ja va tancar quasi tot el matí i l’horari ha sigut reduït per a oferir un servei sota mínims. Un servei que s’ha de basar en la proximitat corre el risc de desaparéixer del nucli històric per a passar al que ells han denominat ignominiosament Casal Joven del Puerto, en la línia excloent i sectària que tant els caracteritza.

Quico Fernández: “ Dia a dia este govern demostra que és capaç de tot per mantindre’s al poder. El mal que estan fent pot ser irreversible perquè no tenen cap objectiu que no siga trencar el principi d’integració i equilibri de la ciutat. No es tracta de millorar la qualitat de vida dels veïns, hi ha com un ànim de revenja que ho impregna tot. I això es demostra en la retolació dels carrers, en el menyspreu pel valencià, en la ruptura de la unitat administrativa, en la falsa proporcionalitat que discrimina a molts ciutadans, en la reducció de serveis per a molts veïns, en l’abandó del cine Capitol, etc. I que ningú s’enganye, no es tracta només de la pressió segregacionista i de l’acceptació covard del PP; el Sr. Castelló, el Sr. Vayà i tots els altres membres del govern estan d’acord absolutament.”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: