La Ciudad Inmortal

Quico-Fernández-web 

Ahir la societat saguntina va demostrar que té veu i que no està disposada a continuar sent ningunejada pel govern segregacionista popular, i l’alcalde i el seu equip tornaren a demostrar el seu caràcter prepotent, a més de tornar amentir als ciutadans. 

Quico Fernández: “ No sols es mostraren inflexibles davant de la demanda de milers de ciutadans que reclamen la reobertura del cinema Capitol amb la replega de firmes de suport i una manifestació a les portes del mateix Ajuntament, sinó que a més no explicaren les raons de la seua negativa. Si només es tracta de subsanar un problema de molèsties acústiques a un veí, que ho facen. Segur que costa menys que usar l’Auditori per ales presentacions. En qualsevol cas, quan tenen voluntat política trasgredixen la llei, i arriben a invertir diners públics en espais privats, i a més es neguen a explicar cap detall, ni tan sols el pressupost, per molt que ho demanem” 

“ Per si fóra poc l’alcalde va mentir en dos ocasions més. La primera quan va negar que el seu equip proposara la construcció d’un conservatori de nova creació a la Gerència. Efectivament ho va fer en l’esmena a la totalitat que presentaren a una moció el mes d’octubre al Centre Cívic. I va tornar a mentir quan va parlar de les obres a Ciutat Vella, perquè la primera proposta que va presentar el Sr. Serrano als grups polítics no contemplava cap obra en el barri, i va ser el Bloc la formació que va indicar que això era incomprensible, ja que es tracta de projectes que havien de crear molta mà d’obra. I precisament són estes obres les que més ocupació generen” 

“ Per cert, en el mateix Ple li recordàrem a Sr. Castelló i al seu equip que les obres del Pla E, no només han discriminat les empreses locals, sinó també els parats locals. Uns diners que vénen al nostre municipi per a pal.liar l’alta desocupació són aprofitats per empreses de fora i per treballadors de fora. Un despropòsit i una autèntica vergonya.”

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: